Uw Parkmanager van Zone Beringen

Uw parkmanager van
ZONE Beringen

vzw Parkmanagement West-Limburg in samenwerking met parkmanager Quares verbreedt de samenwerking tussen de ondernemers in Beringen. Wij bieden bepaalde diensten zoals onder andere verlaagde tarieven (groene energie, afvalophaling, kantoorbenodigdheden, schoonmaak, consortiumbewaking,…) centraal aan.

Wie is Quares?

 Als duurzaam parkmanager staat Quares in voor het dagelijks beheer en de opvolging van gemeenschappelijke diensten en voorzieningen op de bedrijventerreinen Ravenshout, Beringen-Zuid en De Weven.

Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit en innovatie. Die zorgt ervoor dat we steeds het maximale halen uit vastgoed, voor onze klanten, onze partners en onze investeerders. We werken vanuit 4 divisies: Agency, Investment, Management en Consulting. Zo kunnen we expertise en ervaring op maat garanderen. Een persoonlijke touch is steeds inbegrepen.

Vanuit zijn marktgeoriënteerde benadering en creatieve aanpak introduceerde Quares in 2010 een nieuwe en vernieuwende aanpak rond het beheer van zowel nieuwe als bestaande bedrijvenparken. Quares staat als parkmanager centraal in dit concept maar werkt steeds in nauwe samenwerking met de betrokken bedrijven, investeerders, overheden en andere relevante stakeholders.

Wie is uw parkmanager?

Het parkmanagement wordt uitgevoerd door verschillende personen:

Igna Linten

 Igna Linten is diegene die de eerste contacten legt met de bedrijven en het Parkmanagementgegeven nader toelicht. Zij zal, indien er interesse is vanuit de bedrijven, ook de prijzen vergelijken en de raamcontracten afsluiten.

Igna fungeert als eerste aanspreekpunt voor industriegerelateerde onderwerpen en vormt het aanspreekpunt voor de bedrijven op de zones West-Limburg, De Weven, Ravenshout Noord en Beringen-Zuid.

Samen met het Bestuur werkt zij aan een duurzame samenwerkingen op het bedrijventerrein. Verder verzorgt Igna de administratie van de VZW zelf. Zij staat in voor de facturatie van de lidgelden en de algemene administratie voor de raad van bestuur van de vzw.

U kan haar bereiken op onderstaande coördinaten:
Igna.linten@quares.be
​​​​​​​ +32 485 76 13 78

Taken parkmanager

De parkmanager staat centraal tussen alle actoren en beheert een vooropgesteld budget en beschikt over volgende functies:

​​​​​​​Preventiefunctie: Door het toepassen van een preventief onderhoudsprogramma wordt een continuïteit gegarandeerd binnen een vooropgesteld budget.

​​​​​​​Signaleerfunctie: Door continue aanwezigheid worden eventuele problemen direct gesignaleerd. Zij ziet er eveneens op toe dat bedrijven de regels naleven.

​​​​​​​Coördinatiefunctie: Contacteert leveranciers van diensten en/of voorzieningen. Zoekt naar synergievoordelen tussen verschillende bedrijven. Fungeert als centraal aanspreekpunt.
​​​​​​​
Informatiefunctie: Altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen over diensten en voorzieningen. Zij verzorgt in- en externe communicatie om alle betrokken partijen regelmatig te informeren en alzo het zakelijke met het maatschappelijke te verenigen.

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN