Deelplatform start-2-shareStart-2-Share is een pilootproject in samenwerking met Quares - I.Revitalise en Vlaanderen circulair waarbij 5 bedrijventerreinen en hun ondernemers de mogelijkheid hebben om met elkaar allerlei assets te delen. Gaande van een vergaderruimte tot het delen van voertuigen, parkeerplaatsen, rollend materieel...

Leden van de VZW kunnen zich aanmelden op het platform en kunnen hierdoor een jaar lang (tot 31/12/2021) vrijblijvend onderbenutte assets op het platform opladen en het delen ervan met elkaar opstarten. Het zorgt niet alleen voor een hogere ROI van de onderbenutte assets langs verhuurderzijde, maar het brengt ook nieuwe contacten en netwerken aan het licht.

Praktisch-financieel 

Van zodra er een match is wordt er 10% op de gerealiseerde huurwaarde betaald aan het platform. Geen abonnementsformule - geen verdoken kosten.

Gedurende het jaar 2021 gaan we met de ondernemingen in interactie om samen met hun de succesverhalen maar ook de valkuilen en verbeteringen bespreken, en leren we van elkaar om zo 'echt' werk te maken van circulaire economie.

NAAR HET START-2-SHARESchrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN