Nog geen lid? Ontdek hier wat jij mist!Alle leden van vzw West-Limburg genieten van heel wat voordelen, besparen op hun energiefactuur dankzij groepsaankopen, lopen geen enkele subsidie mis dankzij onze subsidiescans en komen in contact met andere ondernemers in Beringen. Dat is slechts een greep uit de vele voordelen die je als lid van vzw West-Limburg geniet: hier ontdek je alle voordelen van je lidmaatschap. 

Wat zeggen andere leden? 

Zoals je weet geniet je als lid van tal van voordelen en kun je eenvoudig kosten besparen. Maar je moet ons natuurlijk niet geloven, we laten enkele leden vertellen welke voordelen zij halen uit hun lidmaatschap : 

Mark Adriaenssens - Out Of Use 

"De doorslaggevende reden om toe te treden in het nieuwe verhaal van parkmanagement Beringen is tweeledig: 
Enerzijds is er de visie - duurzame samenwerkingen tot stand brengen met andere ondernemers op het bedrijventerrein om de milieu-impact naar omlaag te halen. Vanuit de VZW kunnen krachten gebundeld worden waardoor de impact op het milieu een stuk naar omlaag kan. 

Anderzijds zijn er ook de groepsaankopen, met hierachter ook een duurzaam beleid. De raamovereenkomsten die zij in het groot afsluiten zijn één voor één met het oog op People-Planet-Profit. Twee voorbeelden waar we zelf de voordelen al uitgehaald hebben is de samenaankoop van 100% groene energie en gas, alsook onlangs de Fairtrade paas-chocolade van Oxfam. Voor energie spreken we hier over een besparing van gemiddeld 35% op het energietarief"

Mark Adriaenssens - zaakvoerder Out Of Use


Hilde Rutten en Rabin Houben - BergHOFF

"Wij kozen ervoor om ons te vestigen op de Industriezone West-Limburg omdat de locatie goed bereikbaar is en omdat vzw West-Limburg enkele interessante voorwaarden biedt. De goede ligging, de groepsaankopen en de extra visibiliteit geven BergHOFF echt een boost. De ligging en de bereikbaarheid van deze industriezone zijn voor ons de grootste pluspunten van vzw West-Limburg."Wil jij ook genieten van deze voordelen? 

Hilde Rutten en Rabin Houben - BergHOFF


Wil jij ook genieten van deze voordelen? 

JA, ik wil lid worden!

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN