Bespaar met Start 2 ShareDeeleconomieën zitten in de lift: Uber en Air BnB zijn hier de bekendste voorbeelden van. Deeleconomieën gericht op professionelen zijn minder gekend, en daar willen wij verandering in brengen.

Zijn bedrijven klaar om hun assets te delen en zo het gebruik en rentabiliteit van hun investering te maximaliseren? 


Start2Share is een overkoepelend project vanuit Quares en zet hierbij, samen met I-revitalise - de eerste stappen naar de uitbouw en exploitatie van een circulair deelplatform voor bedrijven, actief in het B2B segment. Samen met het bedrijventerrein op Mechelen-Noord en Luithagen (Haven Van Antwerpen) laten we bedrijven vrijblijvend en kosteloos kennismaken met deze vorm van circulaire economie. Via deze pdf vind je meer informatie over dit project.

Sharing is caring


Heb je materiaal/diensten die je onderling wenst te delen met jouw collega-ondernemer? Ben je benieuwd wat er zoal te ontlenen is binnen 1 van de deelnemende bedrijventerreinen?

Word lid en profiteer mee van deze deeleconomie!Ben je al lid en heb je materialen of diensten die je onderling wenst te sharen met collega-ondernemers? Registreer je dan, want zonder input, geen sharing.Meer weten over het deelplatform en wat dit voor jou kan betekenen? Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie. 


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN