Rabin Houben en Hilde Rutten van Berghoff over hun lidmaatschap bij vzw West-Limburg


Berghoff is één van de leden van vzw Parkmanagement West-Limburg. Zij vestigden zich op onze industriezone en maken gebruik van onze faciliteiten. Ze genieten van de vele voordelen die onze vzw biedt. 

"Wij kozen ervoor om ons te vestigen op de Industriezone West-Limburg omdat de locatie goed bereikbaar is en omdat vzw Parkmanagement West-Limburg enkele interessante voorwaarden aanbiedt. De goede ligging, de groepsaankopen en de extra visibiliteit geven BergHOFF echt een boost. De ligging en de bereikbaarheid van deze industriezone zijn voor ons de grootste pluspunten van onze samenwerking."

Kosten besparen dankzij groepsaankopen


“Wij nemen deel aan de groepsaankopen energie, afvalophaling en securitas. Dit dankzij het partnership dat vzw Parkmanagement West-Limburg en het parkmanagement van Quares heeft afgesloten met Engie (groene energie), Renewi (afvalophaling) en Securitas (beveiliging). Door deel te nemen aan deze groepsaankopen, hebben wij alvast heel wat kunnen besparen."

Samenwerken


"Tenslotte dragen we samenwerkingen met andere bedrijven hoog in het vaandel: zo kunnen collega-ondernemers beroep doen op onze producten en locatie, bijvoorbeeld bij de organisatie van een evenement of om hun klanten extra in de watten te leggen." 

Wil jij ook genieten van deze en meer voordelen? 


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN