5 gouden voordelen van jouw lidmaatschapIs jouw bedrijf gevestigd in Beringen en ben jij klaar om meer te halen uit jouw bedrijf? Een nauwe samenwerking met andere leden binnen vzw West-Limburg en meer besparen dankzij groepsaankopen en subsidies zijn slechts enkele van de gouden voordelen van een lidmaatschap bij vzw West-Limburg. 

1. Werk samen met andere bedrijven in de regio 


Door samen te werken en je netwerk te vergroten, kun je samen tot oplossingen komen. VZW Parkmanagement West-Limburg verbreedt de samenwerking tussen de ondernemers in Beringen. Wij bieden bepaalde diensten, zoals groepsaankopen voor o.a. energie, groenonderhoud, strooidienst... , centraal aan. Door deze diensten aan te bieden, vergemakkelijken we de samenwerking tussen de bedrijven op de bedrijventerreinen. 


2. Bespaar dankzij groepsaankopen 


Door de collectieve aankoop van bijvoorbeeld beveiliging en groene energie, kunnen zowel jij als andere bedrijven aan een lager tarief van deze diensten genieten.

Bekijk alle groepsaankopen

3. Mis geen enkele subsidie 


Door de juiste subsidies aan te vragen, kan je heel wat besparen. De Parkmanager in Zone Beringen volgt permanent de verschillende subsidiemogelijkheden op, waardoor jij steeds een overzicht hebt van subsidies waar jij van kunt genieten.

4. Duidelijke interne en externe communicatie 


Binnen de vzw wordt er op regelmatige basis gecommuniceerd naar de leden en naar de gemeente, om de interne en externe relaties te onderhouden. 


5. Maak gebruik van het deelplatform 'Start 2 Share' 


Start2Share is een overkoepelend project vanuit Quares en zet hierbij, samen met I-revitalise - de eerste stappen naar de uitbouw en exploitatie van een circulair deelplatform voor bedrijven, actief in het B2B segment. Samen met het bedrijventerrein op Mechelen-Noord en Luithagen (Haven Van Antwerpen) laten we bedrijven vrijblijvend en kosteloos kennismaken met deze vorm van circulaire economie. Via deze pdf vind je meer informatie over dit project. Wil jij genieten van deze - en meer - gouden voordelen?


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN