Veiligheidswhatsappgroepen bewijzen hun nut op dun bevolkte industrieterreinen


Dankzij onze 'blijf in je kot'-houding zijn de woninginbraken de afgelopen periode sterk afgenomen.  Werknemers, die in de mogelijkheid zijn, werken massaal van thuis uit. De snelwegen zijn filevrij, hetzelfde geldt voor de industrieterreinen. Deze zijn dezer dagen dun bevolkt en er vinden opvallend meer verdachte situaties plaats.

Op de WhatsApp-groepen, die vanuit het parkmanagement actief zijn, merken we een toename van berichten, gaande van inbraken, tot verdachte traag rijdende wagens, enzovoort. Daarom willen we ervoor zorgen dat we deze verdachte activiteiten gemeld worden.

Omdat enkel leden van de VZW kunnen toetreden en we vanuit de VZW ook ons steentje wensen bij te dragen, worden de WhatsApp-groepen tijdens deze coronatijd ook opengesteld voor niet-leden van de Zone Beringen. 

Elk bedrijf dat gevestigd is op industriezone West-Limburg - De Weven of Beringen-Zuid kan zich aanmelden via de parkmanager om aansluiting te vragen op de WhatsApp-groep van de betreffende industriezone.


Sluit je aan bij onze WhatsApp-groep: contacteer de parkmanager.


De solidariteit tussen de ondernemers is groot en iedereen draagt zijn steentje bij waar nodig. We ondervinden dat de communicatie via WhatsApp kort, bondig, snel en duidelijk is. Iedereen is onmiddellijk geïnformeerd wanneer er een verdachte situatie zich voordoet.

Veiligheidswhatsappgroepen zijn ontstaan om de veiligheid op de bedrijventerreinen te verhogen en de communicatie te versnellen. In deze WhatsApp-groepen wordt daarom geen andere communicatie toegelaten die niet gerelateerd zijn aan het thema.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN