Loopschema's en leuke workouts met je kids?De Corona crisis laat ons niet toe om in groep te sporten. We laten ons niet doen en willen jullie sportieve doelen niet bevriezen. SANO lanceert het project ‘SANO Loopt in Vlaanderen’ waarbij iedereen zich gratis kan aanmelden in deze besloten Facebook Groep.

Hier worden wekelijks de trainingsschema’s in gepost voor mensen die willen starten met lopen en binnen 12 weken willen opbouwen naar een 5km loop. Ook voor de meer gevorderde lopers kan er getraind worden van 5 naar 10km en van 10 naar 20km. Om hun rol als Personal Trainer waar te maken zullen ook wekelijks video’s worden gepost met opwarmingsoefeningen, stretchings, tips rond voeding, enz.

Ze gaan samen van start met de eerste (individuele) looptraining op maandag 6 april 2020.

En weet je wat al helemaal top is? Het is volledig gratis. Voldoende redenen om in te schrijven, toch?

SANO laat Vlaanderen bewegen, live

Sinds maandag 30 maart is SANO van start gegaan met een Live Workouts van 30 minuten. Ze bieden dit volledig GRATIS aan. Ze willen hun missie waarmaken en de Vlaming fit en actief houden, ook tijdens de Corona crisis.

Wanneer?
- Maandag tem donderdag 12u-12u30
- Vrijdag 15u30-16u
- Zaterdag en zondag 9u30-10u

Waar?
Op de Facebookpagina van SANO Personal Training. Vind ons leuk én volg je favoriete Live Workout via bovenstaande planning.

Elke dag komen er enkele leuke beweegtussendoortjes online op onze Facebook én Instagrampagina. Enkele van deze oefeningen werden opgepakt door Sporza. Ontdek de leuke workout met je zoon of dochter via deze link.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN