$show=home$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=3

$type=carousel$cls=3$h=100$c=100$l=0$show=home

$show=/p/bedrijven.html

$show=/p/nieuws.html$hide=mobile

BERINGEN West-Limburg

[NIEUWS]_$show=/p/nieuws.html$type=one$au=0$cm=0$p=1$c=5

Nieuwe signalisatie West-Limburg

De poortnummers en de witte indicatieborden met bewegwijzering voor Beringen zijn inmiddels geplaatst ter hoogte van de toegang van de bedrijven alsook aan de bijhorende straten. Ook de blauwe signalisatieborden met "Industrie West-Limburg" werden op alle toegangswegen geplaatst.

Zoals eerder gecommuniceerd vanuit stad Beringen ontwikkelde het "Agentschap Wegen en Verkeer" samen met de gemeenten Beringen, Ham en Tessenderlo een nieuw signalisatieproject voor industriegebied Ravenshout. Het doel van het project is de industriezone en de bedrijven in onze regio efficiënter en uniform te bewegwijzeren. Er is duidelijk gekozen om te werken met duizendtallen, zoals tegenwoordig vrijwel overal in binnen- en buitenland wordt toegepast.

Omdat intussen alle bedrijven via de industriële bewegwijzering bereikbaar zijn, willen wij u dan ook vragen om vanaf nu zo veel als mogelijk gebruik te maken van de nieuwe poortnummers. In uw externe communicatie kan u best de volgende structuur hanteren:

(Naam van uw bedrijf)
(Straatnaam) en (huisnummer)
Poort West-Limburg (poortnummer)
(Postcode) (Gemeente)


De nieuwe poortnummers worden ook aan alle GPS-operatoren overgemaakt zodat de GPS-gebruikers bij het updaten van hun kaarten zonder problemen uw bedrijf vinden. Sowieso blijven ze uw bedrijf vinden via de invoer van uw officiële adres.

We willen van de gelegenheid gebruik maken om te benadrukken dat uw adres met straat en huisnummer in elk geval uw officieel adres blijft en in geen geval vervangen wordt door uw poortnummer. Het poortnummer is vooral handig voor externe leveranciers aangezien zij vanaf de autosnelweg via de correcte route tot aan de juiste poort geleid worden.

In de maand januari 2020 deed de parkmanager een update met het GIS-toestel van de Provincie Limburg om de nieuwe nummering te controleren én deze volledig in kaart te brengen. Na deze rondgang zal er, in samenwerking met stad Beringen, een overzichtskaart worden opgemaakt. De overzichtskaart zal digitaal beschikbaar worden gezet op Zone Beringen alsook worden bezorgd aan alle betrokken bedrijven.

De parkmanager zal vanaf heden de communicatie rond de nieuwe bewegwijzering overnemen van de stad en zal tevens ook fungeren als aanspreekpunt voor de bedrijven.

Mocht u zelf nog fouten ontdekken of opmerkingen hebben met betrekking tot de nieuwe signalisatie, kan u dit uiteraard steeds doorgeven aan de parkmanager maarten.macquoy@quares.be

Wanneer het hele project afgerond is en u merkt bijvoorbeeld dat een bordje aangereden werd, dan kan u dit steeds melden via het Meldpunt Wegen www.meldpuntwegen.be. Uw melding komt dan voor verdere opvolging bij de juiste wegbeheerder terecht. Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking om ook het systeem in de toekomst up-to-date te houden.

$show=/p/diensten.html$type=one$m=0$l=1$p=1$c=5

$show=/p/bedrijven.html$tb=#ffffff$type=three$m=0$h=100$sn=0$rm=0$c=21$p=1

$show=/p/pers.html$type=one$c=5$au=0$cm=0

[IN DE KIJKER]_$show=/p/pers.html$type=sticky$h=320$c=4$l=1$m=0

$show=/p/cultuur.html$type=grid$sn=0$c=9$m=0

$show=/p/regio.html$type=blogging$c=10$au=0$cm=0

[IN DE KIJKER]_$show=/p/regio.html$type=sticky$h=320$c=4$l=1$m=0

$show=/p/over-ons.html$type=three$m=0$l=1$c=6

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$p=1$c=20$sn=0

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$show=/p/faq.html$type=sticky$h=320$c=4$l=1$m=0

$show=/p/jobs.html$type=three$au=0$cm=0$rm=1$p=1$c=9$sn=1$p=1

$show=/p/vzw-west-limburg.html$type=three$h=280$m=0$l=1$p=1$c=6

$show=/p/events.html$type=two$au=0$cm=0$l=1$p=1$c=9

[IN DE KIJKER]_$show=/p/events.html$type=sticky$h=320$c=4$l=1$m=0

$show=home

[IN DE KIJKER]_$show=post$type=sticky$h=320$c=4$l=1$m=0

$show=post$type=carousel

Naam

bedrijvenlijst,122,Bouw,37,Chemische producten en kunststoffen,10,cultuur,2,diensten,5,Dienstverlening,20,Drukken en publiceren,6,Educatie en organisatie,1,Elektronica en optiek,13,energie en milieu,11,events,6,faq,3,groepsaankopen,12,in de kijker,32,jobs,6,Landbouw en voeding,9,leden,44,Metalen/machines en techniek,28,nieuws,52,nieuwsbrief,5,nieuwsbrief-leden,5,nieuwsbrief-niet-leden,2,pers,51,regio,56,Retail en handel,19,samenwerken,7,start,21,transport en logistiek,12,Vrije tijd en toerisme,10,vzw,3,
ltr
item
ZONE Beringen: Nieuwe signalisatie West-Limburg
Nieuwe signalisatie West-Limburg
https://1.bp.blogspot.com/-spw-5G5puuY/Xg4Vs3xNVLI/AAAAAAAAAQ0/eyOw-tvivZYk7aru-hSR0Am0aPUSPVIDwCLcBGAsYHQ/s640/signalisatie%2B2020_2.png
https://1.bp.blogspot.com/-spw-5G5puuY/Xg4Vs3xNVLI/AAAAAAAAAQ0/eyOw-tvivZYk7aru-hSR0Am0aPUSPVIDwCLcBGAsYHQ/s72-c/signalisatie%2B2020_2.png
ZONE Beringen
https://www.zone-beringen.be/2020/01/nieuwe-signalisatie-west-limburg.html
https://www.zone-beringen.be/
https://www.zone-beringen.be/
https://www.zone-beringen.be/2020/01/nieuwe-signalisatie-west-limburg.html
true
4539157450336612412
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Lees meer Antwoorden Cancel reply Delete Door Home BLZ UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gistereren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen BELANGRIJK STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy