Webinar: Wat kan het B2B deelplatform 'Start-2-Share' voor mijn bedrijf betekenenVlaanderen is ondertussen reeds bekend met particuliere deelplatformen zoals Uber, Airbnb,...en heeft het gebruik van deze platformen omarmt. 

Voor de B2B sector zijn er in Vlaanderen niet meer dan een handvol professionele deelplatformen en vaak richten deze zich op een specifieke nichemarkt, waaronder de bouwsector of hoogtechnologisch materiaal. 

In samenwerking met Vlaanderen Circulair (het knooppunt en de inspirator voor circulaire economie), i.revitalise en Quares Parkmanagement en jullie VZW gaan we de uitdaging aan om onze bedrijven, groot als klein, mee te nemen in het piloottraject Start-2-Share - een grootschalig deelplatform waar materieel, diensten en ruimten op bedrijventerreinen over heel Vlaanderen met elkaar kan worden gedeeld.

Tijdens het webinar op 8 december zit jouw onderneming mee op de eerste rij - we tonen je hoe je de eerste zaken op het platform kan zetten, beantwoorden proactief de vragen zoals 'wat met schade?', 'is er een verzekering?' ,... en vragen we je om, participatief, mee te denken om met jullie bedrijventerrein en jouw onderneming mee op weg te gaan naar een circulaire economie.

Download hier de uitnodiging het programma en de inschrijvingscode van het Webinar

Rechtstreeks inschrijven voor het webinar

Welke meerwaarde heeft het deelplatform voor mijn bedrijf?

Kostenbesparing en omzet

Realiseer extra omzet door de valorisatie van apparatuur, diensten en ruimten Bespaar op je bedrijfkosten - materieel dat maar weinig gebruikt word en voorhanden is op het deelplatform kan een investering uitstellen of besparen. Verhoogt de ROI van je materieel en ruimten

Duurzaam en circulair

Een onderneming dat deelt, investeer niet in iets nieuws en stimuleert zo het optimaal (her)gebruik van allerlei assets - dit resulteert in minder verspilling van materialen en dus ook een besparing op CO² en energie voor de productie ervan.

Samenwerken en verbinding

Het delen van ruimten, diensten of materieel is ook een kans om in contact te komen met een andere onderneming. Door beiden aanwezig te zijn op het platform is er een gemeenschappelijke belangstelling - hetzij vanuit een financieel oogpunt maar meer en meer ook via het duurzaamheidsaspect. Het creëren van een win-win situatie voor beide partijen zorgt voor een sterke sociale verbinding.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN