Essec houdt gsm's Pukkelpoppers in de lucht

Nu de laatste materialen van Pukkelpop 2019 bijna zijn opgeruimd, blikken we in een korte reeks terug op enkele Limburgse bedrijven die actief betrokken waren bij het grootste muziekfestival van de provincie.

Als opener op het hoofdpodium: Essec. De telecomgroep met hoofdkantoor in Beringen, is al 7 jaar een vaste partner van Pukkelpop. “We zijn leverancier van de telefooncentrale die de communicatie van de organisatie aanstuurt”, vertelt bestuurder Luc Achten. “Het is belangrijk dat die onder alle omstandigheden functioneert en een grote capaciteit kan verzekeren.”

Essec-BNS staat bovendien in voor het herlaadpunt, waar Pukkelpoppers hun mobiel toestel kunnen opladen. “Ze brengen hun smartphone of ander device naar onze stand en kunnen het nadien, met volle batterij, terug komen ophalen. Het is een dienstverlening die we al vele jaren gratis aanbieden. Aangezien de batterijen steeds beter worden, neemt het aantal ingeleverde telefoons af. Wat we wel merken is dat de jongeren meer battery-packs hier komen herladen, zodat ze hun mobieltje altijd bij de hand kunnen houden.”

Het team van Essec-BNS staat steevast opgesteld tussen de eetkraampjes van Food Wood, zodat de bezoekers rustig iets kunnen eten terwijl hun bron van communicatie vol loopt. “Ook voor onze medewerkers is het eens iets anders om hier op Pukkelpop te staan”, zegt Luc Achten nog. “De dynamiek is fijn voor de groepsgeest. We vinden dan ook makkelijk vrijwilligers om deze shifts te bemannen.” Op naar volgend jaar!

Bron: Made in Limburg

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN