Beringse bedrijven willen meer veiligheid

In Xpand in Paal werd gisteren het parkmanagement West-Limburg officieel voorgesteld. Dat wil de Beringse bedrijven met elkaar verbinden en op zoek gaan naar samenwerkingen rond gemeenschappelijke duurzame initiatieven op de bedrijventerreinen. Leslie Pot is de parkmanager die al een tijdje aan de slag is en een behoefteanalyse heeft gemaakt bij de Beringse ondernemers. Daaruit bleek dat het veiligheid en bewaking een prioriteit is. Een eerste actie van het parkmanagement was dan ook een nieuw contract op te stellen met Securitas.
Ook werd SAAR geïntroduceerd. SAAR staat voor Signaleert, Alarmeert, Appen en Reageer. Het is een Whatsapp preventiegroep speciaal voor de bedrijventerreinen. Hiervoor werden al afspraken gemaakt met de politie. "Het parkmanagement wil ook inzetten op het uitwisselen van hernieuwbare energie en het stimuleren van duurzaam woon-werk verkeer", zegt parkmanager Leslie.
Ook werd de interactieve website Zone Beringen geactiveerd. Dit online platform staat in verbinding met verschillende sociale mediakanalen en moet ook uitgroeien tot een centrale en regionale vacaturedatabank. Bedrijven die lid zijn van het parkmanagement kunnen ook een flinke duit besparen via verschillende groepsaankopen die worden aangeboden.
"Zo zijn er al afspraken gemaakt met Engie voor groene energie, met Securitas voor bewaking, met KLEEN voor schoonmaakdiensten, met Talea voor groenonderhoud, met Renewi voor afvalverwerking en met Icefree voor winterdiensten", zegt Leslie nog.

Bron: Internetgazet Beringen

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN