Kick-Off event Parkmanagement West-Limburg op woensdag 03 april 2019


Ben je een onderneming gelegen op Ravenshout - Beringen-Zuid of De Weven? Kom dan zeker naar het Kick-Off event van Parkmanagement West-Limburg. Ontdek hoe U als bedrijfsleider mee kan bijdragen aan een veiliger, communicatiever, duurzamer maar vooral een samenwerkend bedrijventerrein!

Tijdens deze namiddagsessie maakt u kennis met de aangesloten leden, komt u meer te weten over de nieuwe smart-website van Zone Beringen waar U als ondernemer zelf mee kan helpen in het verspreiden van nieuws en vacatures! 

Sluit u die dag ook aan bij de SAAR Whatsapp groep, een Whatsapp groep in samenwerking met Politiezone Beringen ter verhoging van de veiligheid door een korte communicatielijn met andere bedrijfsleiders. 

Onze gastspreker Emiel Jans neemt U die namiddag ook mee in de vele mogelijkheden van Google. Wat is Google "Mijn bedrijf", hoe zorg ik voor goede recensies en waarom is dit van belang voor mijn onderneming? Kom meer te weten over tal van gratis Google diensten en apps, zowel voor professioneel gebruik maar zeker ook voor privé-aangelegenheden. Daarnaast vertelt Emiel hoe je op een eenvoudige manier zoveel meer haalt uit je smartphone. Deze interactieve presentatie is een Eye-opener en geeft bedrijven een boost om meer te halen uit hun online communicatie! 

Datum: Woensdag 03 April 2019
Tijdstip: 15u30 tot 18u00
Locatie: Het X-Pand - Tervantstraat 2 - Beringen

De VZW voorziet koffie & cake voor de aanwezigen, via onderstaande link kan u uw inschrijving bevestigen.

IK SCHRIJF MIJ IN!


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN