Vakantiegids Beringen 2019

Het toeristisch seizoen kan terug volop van start gaan want de nieuwe vakantiegids Beringen 2019 is er, dat kon je zaterdag al lezen. Vzw Toerisme Beringen is terecht fier op deze editie waarin iedereen onze stad kan ontdekken onder het motto ‘Mijn avontuur begint hier’. “be-MINE komt als toeristische en recreatieve hotspot ruim aan bod, maar ook de andere attracties en de evenementen van Beringen kan je in deze gids terugvinden,” zegt schepen van toerisme Werner Janssen.
Het is een lijvige editie geworden boordevol leuke en praktische vakantietips die Toerisme Beringen graag aan de man gaat brengen via de komende vakantiesalons in België.
"Naast een overzicht van diverse horecazaken, hebben we er dit jaar ook nog enkele extra’s toegevoegd: een plannetje van be-MINE, een praktisch overzichtslijstje met de groepsaanbiedingen, een gratis uitsnede van de fietsknooppunten in en rond Beringen en nog zoveel meer. Als je familie of vrienden op bezoek komen, overweeg dan zeker ook om be-MINE met gids te bezoeken of om onze gloednieuwe ‘Tafelroute’, een culinaire fietstocht voor jong en oud, uit te testen", zegt de schepen nog. Praktisch: Een exemplaar van de vakantiegids 2019 is gratis te verkrijgen in het toeristisch onthaal te be-MINE (Koolmijnlaan 203, dagelijks tussen 10.00 tot 17.00 uur) of lees hem digitaal via: toerismeberingen.be/download.

Bron: Internetgazet

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN