STIJN MARTENS NEEMT DE KOP VAN JONG VOKA LIMBURG

Stijn Martens, partner van communicatiebureau Hands, volgt Filip Biesmans van Tectum op als voorzitter van Jong Voka Limburg. “Het is in de eerste plaats mijn ambitie om de schitterende werking waar mogelijk nog te verbeteren, en het netwerk prominenter op de kaart te zetten,” aldus Stijn.

Stijn Martens is al sinds 2014 bestuurslid van Jong Voka Limburg en op die manier van dichtbij betrokken bij de vernieuwing van de werking en de bestuursploeg. Omdat uittredend voorzitter Filip Biesmans zijn termijn van 3 jaar heeft uitgedaan, engageert Martens zich om de club op sleeptouw te nemen. In juni vindt de officiële overdracht van de voorzittershamer plaats. Ondervoorzitter blijft Lieven ’s Heeren (VVS).

“Aan een goed geoliede machine moeten we niet prutsen”, zegt de inkomende voorzitter. “Ik probeer uiteraard wel mijn eigen accenten te leggen. Bijvoorbeeld in de keuze van de activiteiten, waarin we betrokkenheid van de (ongeveer 350) leden nog willen vergroten en meer aansluiting willen vinden bij de verschillende jongerenkamers in Vlaanderen.”

“De kern van de werking zijn onze maandelijkse activiteiten als bedrijfsbezoeken en vormingsactiviteiten, waarbij telkens het nuttige aan het aangename wordt gekoppeld. Elkaar persoonlijk en professioneel sterker maken door op een plezante manier te netwerken, zo kun je het samenvatten”, besluit hij.

Bron: Made in Limburg

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN