VZW West-Limburg betrekt alle bedrijven op Ravenshout en Beringen-Zuid


Met de opstart van de VZW West-Limburg krijgt de samenwerking tussen Ravenshout en Beringen-Zuid, de twee grootste bedrijventerreinen van Beringen, een officieel statuut. Het is de bedoeling dat alle bedrijven als partners worden betrokken in het verhaal.

Schepen van Lokale Economie Gilbert Lambrecht (sp.a) gelooft in het potentieel van de samenwerking. “Op het bedrijventerrein De Weven loopt al een gelijkaardig project dat erg succesvol is. De bedrijven hebben elkaar echt gevonden en plukken vandaag tal van voordelen uit hun samenwerking.” Ook het dossier rond de modernisering van Ravenshout was een belangrijke reden voor de start van het parkmanagement. In Beringen-Zuid zijn er dan weer een aantal bedrijven die in aanmerking komen om samen te werken rond uitwisseling van energie.

De stad Beringen heeft een subsidie van VLAIO bekomen voor de opstart van het parkmanagement voor een bedrag van 65.000 euro en voorziet zelf nog eens 20.000 euro voor een periode tot eind 2019. Uiteraard blijft stad Beringen steeds een partner in dit verhaal en zullen wij de vereniging zoveel mogelijk ondersteunen. - Schepen Gilbert Lambrechts.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN