Groepsaankopen

Samenaankoop groene energie 

VZW West-Limburg wenst zijn leden te stimuleren om hun energiebehoeften zo duurzaam mogelijk in te vullen. Om bedrijven hiervan te overtuigen heeft de vzw via de parkmanager een raamcontract groene stroom afgesloten.

U kan op elk moment contact opnemen met de parkmanager om na te gaan of het raamcontract voordeliger is dan uw huidige individuele contract. Op basis van uw lopende contract en de laatste facturen wordt gratis een gedetailleerde berekening gemaakt van uw besparingsvoordeel. Deze besparing laat u toe om te beslissen of u zal deelnemen aan de groepsaankoop.

Gezamenlijk afvalcontract

VZW West-Limburg wenst zijn leden te stimuleren om bewuster om te springen met zijn afval. In vele gevallen kunnen de reststromen die een bedrijf als afval aanziet nog nuttig ingezet worden. Afval is dan ook opnieuw een grondstof voor bepaalde productieprocessen. Om de kost van afvalverwerking naar beneden te halen heeft de parkmanager voor de vzw alle gegevens in kaart gebracht en een gezamenlijk afvalcontract afgesloten waar de bedrijven gebruik van kunnen maken.

Samenaankoop beveiliging

VZW West-Limburg wenst zijn leden eens stil te laten staan bij de veiligheid van hun werkomgeving. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, niets is echter minder waar: ieder uur van de dag wordt er ingebroken, worden winkels en tegenwoordig zelfs woonhuizen overvallen, richten branden onherstelbare schade aan en zijn er medische panieksituaties in zowel de huiselijke sfeer als de dagelijkse werkomgeving.

Zakelijk gezien hebben de gevolgen van brand, inbraak en overval minsten zoveel impact op de bedrijfsvoering en de veiligheidsbeleving van medewerkers en klanten. U wilt toch ook voorkomen dat uw bedrijf, uw medewerkers en/of klanten hiervan slachtoffer worden? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om uw bedrijf te beveiligen.

Andere aankopen 

Andere samenaankopen lopende via VZW West-Limburg:
  • Schoonmaak
  • Glaswas
  • Hygiëne
  • AED-toestellen
U kunt steeds vrijblijvend contact opnemen met de parkmanager voor verdere informatie te verkrijgen.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Beringen en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN